Unohda muoti - luota tyyliisi!

Unohda muoti - luota tyyliisi!

Muoti kuvastaa aina sen hetkistä vaate- ja asustemuotoilun huippua. Muoti muuttuu jatkuvasti mutta koskaan se ei katoa. Aina jokin on muodikasta, joskaan ei kovin pitkään. Tätä muodin kiertokulkua on tullut vauhdittamaan pikamuoti. Pikamuodin idea perustuu siihen, että imitoidaan luksusmuodin tuotteita, tuotetaan ne valtavina määrinä mahdollisimman halvalla ja tuodaan tuotteet nopeasti markkinoille. Tuskin sinäkään olet välttynyt mainoksilta tiettyjen merkkien osalta, jossa he tämän tästä hehkuttavat uutta mallistoaan.

Pohditaanpa asiaa pienen ajatusleikin kautta. Haluaisin olla muodikas ja ratsastaa trendin aallonharjalla. Pitääkö minun siis pukeutua ja käyttää asusteita, joiden värin, materiaalin ja mallin päättää vaateteollisuus? Tuntuu kovin ulkoapäin ohjatulta ja sitä se ilmeisesti onkin.

Olisiko viisaampaa unohtaa muoti ja investoida omaan tyyliin? Antaa tilaa omille näkemyksilleni. Pukeutua kuten itse haluan, henkilökohtaisesti. Ilmaista itseäni tyylillä, josta pidän. Pukeutua tavalla, jossa tunnen oloni hyväksi.

Tyylissä kiehtovaa onkin sen persoonallisuus. Voidaan ajatella, että tyylejä on rajattomasti. Aivan kuten meitä ihmisiäkin. Vastaavasti muoti on kapea-alaista, koska se jättää niin vähän tilaa omille näkemyksille.

Me liputamme tyylin puolesta ja tähän liittyen meillä olisikin sinulle kysymys. Oletko koskaan haaveillut nahkalaukusta, jossa yksityiskohdat ovat käyttäjän eli juuri sinun suunnittelemat? Eikö olisikin kivampaa käyttää nahkalaukkua, joka miellyttää omia tyyliaisteja?

Metalliosat, kuten soljet, sangan lähdöt ja kuolainkoristeet ovat epäilemättä kiehtovia nahkalaukun yksityiskohtia. Mutta pitäisikö niiden olla hopean vai patinoidun messingin sävyiset. Kumpi sävy sopisi paremmin mustan käsilaukun kanssa? Entä konjakin värisen olkalaukun kanssa?

Koska meillä ei ole tähän vastausta, haluamme kuunnella sinua. Olethan itsesi paras tyylitietäjä. Hankkiessasi nahkalaukun meiltä, voit valita nahan värin lisäksi nyt myös metalliosien värin. Metalliosien värivaihtoehdot ovat kiiltävä hopea ja patinoitu messinki. Jokaisen mallin tuotekuvista löydät kuvan kyseisen mallin metalliosista.

Ole rohkea ja luota tyyliisi!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar