Beställning och betalning

Produkterna i denna nätaffär säljs av Okay Style Oy, FO-nummer: 0671579-5. Produkternas pris innehåller 24% mervärdesskatt. Vi förbehåller oss rätten till förändringar i priser och leveransvillkor.

Beställning

Genom att göra en beställning godkänner du leveransvillkoren och produkternas pris. Efter beställningen får du en bekräftelse till din e-post, som innehåller beställningsnummer, vilka produkter som beställts samt totala kostnaden.

När din beställning har postats får du ett meddelande i din e-post. I meddelandet ser du även spårningskoden för ditt paket.

Betalning

Paytrail Oyj, som är ett företag specialiserat på online betalningar och som övervakas av Finansinspektionen, fungerar som betalningsförmedlare för nätaffären. Paytrail är den mest använda betaltjänsten i Finland, som är Safe Pay-certifierad. Betalningen är säker eftersom betalningsinformationen är krypterad och ingen utomstående part kan se den.

Betalningsmetoder

Via Paytrail-betaltjänsten kan du betala med nätbank, bankkort, mobil- eller på faktura. Följande betalningsalternativ är tillgängliga.

Nätbanker

Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, S-banken, Sparbanken, Ålandsbanken, POP Bank, OmaSp, Aktia, och OP.

Bankkort

Mastercard, Visa och Visa Electron

Mobila betalningar

Mobile Pay, Pivo, OP-siirto

Faktura

OP-faktura och Alisa företagsfaktura